Osmoza inversa-sisteme de purificare a apei

Avand in vedere domeniul nostru de activitate (productia de sisteme de epurare a apei menajere si a rezervoarelor pentru apa) ni sa parut normal sa oferim clentilor nostri spre vanzare sisteme de purificare a apei  si sisteme de osmoza inversa  ca apa epurata sa poata fi tratata pentru a putea fi utilizata pentru consum.

De aceea am inceput colaborarea cu una dintre cele mai experimentate marci care se ocupa de productia acestor sisteme:GEYSER

Dupa cum bine stiti nici apa de la retelele orasenesti(poluata cu clor in exces,metale grele,rugina) precum si cea din panza freatica(poluata cu nitriti,calcar) nu mai este 100% potabila si sigura pentru consum de aceea avem nevoie de aceste filtre pentru purificarea apei.

Mai jos aveti preturi sisteme de osmoza inversa si purificare a apei:

Geyser BIO filtru trei trepte apa potabila sub chiuveta bucatarie(pret 460 lei cu tva) + 30 lei transport

 

Este executat in carcasele standardului european 10 Slim Line. Filtrul Geyser Bio 321 pentru apa dura consta din 3 cartuse:

1. Cartus de sedimente PP – indeparteaza particulele insolubile de pana la 5 microni (rugina, suspensie impuritati mecanice),

2. Aragon BIO- cartus pentru apa dura. Cartus din material compozit pe baza de Aragon BIO si rasina schimbatoare de ioni sporeste semnificativ capacitatea de inlaturare a sarurilor de calciu, mangan, fier, metale grele (cadmiu, plumb, etc.). Elimina toate bacteriile si virusii, produs unicat pe piata din Romania.

3. MMB – cartus de inalta performanta realizat din fibre de carbon de inalta calitate, avand o suprafata mai mare de absorbtie si o durata de viata mai mare in comparatie cu cea a altor sorbenti. Elimina eficient compusii organici si organoclorurati, clorul liber, mirosurile si gusturile straine. Acesta contine argint intr-o forma imposibil de eliminat, care asigura un efect bacteriostatic. In cazul unei familii de 4 persoane, cartusul trebuie inlocuit in medie o data pe an.

Capacitate de filtrare 7000 litri. Include toate accesoriile necesare pentru montare.

Geyser Smart filtru apa potabila sub chiuveta bucatarie

(pret 360 lei cu tva) +30 lei transport

Geyser Smart sistem de purificare a apei dure. Cartuse detasabile

Dedurizeaza si filtreza eficient apa, previne depunerile de calcar. Model compact ocupa putin spatiu sub chiuveta.

Cartuse Geyser SMART:

1. Carbon Ag — incarcatura multicomponenta. Indeparteaza fierul dizolvat si fierul coloidal, metalele grele, impuritatile organice. Contine argint.

2. Aragon SMART —PROPRIETATILE UNICE ALE MATERIALULUI ARAGON

-Antieliminare- structura complexa de labirint a materialului retine in mod ireversibil toate impuritatile.

-Autoindicatie- reducerea presiunii apei pure la robinet semnaleaza nevoia de regenerare sau inlocuire a cartusului.

-Cvasi-inmuiere – proprietatea cartusului Aragon de a schimba structura duritatii sarurilor, fapt care previne formarea depunerilor de calcar pe elementele de incalzire.Calciul folositor: in timpul filtrarii prin cartusul Aragon apa este saturata cu calciu folositor – aragonit , previne bolile cardiovasculare.

-Argintul activ a fost integrat in cartus, astfel incat sa nu poata patrunde in apa filtrata, asigurand astfel un efect bacteriostatic sigur.

indeparteaza impuritatile mecanice, fierul dizolvat, metalele grele, radionuclidele, bacteriile si virusii.

3. Postcarbon Ag — carbune de cocos de inalta calitate si material Katalon. Indeparteaza clorul, organochloridele si impuritatile organice. Imbunatateste gustul, culoarea si transparenta apei, inlatura mirosul strain. Contine argint.

Capacitate de filtrare 10000 litri.

In set este inclus un robinet separat pentru apa filtrata si toate conexiunile necesare pentru instalare.

Geyser Standart filtru apa potabila sub chiuveta bucatarie

(pret 300 lei cu tva+30 lei transport

 

Geyser Standard – Sistem de purificare a apei dure.

Dedurizează eficient apa și previne formarea calcarului.

Dispune de o capacitate cantitativă de filtrare sporită datorită utilizării cartușului cu medii de filtrare din componente multiple. Filtrul se montează sub chiuvetă și poate fi ușor conectat la rețeaua de alimentare cu apă rece. Capacul filtrului este fabricat sub formă de monobloc cu etanșarea dublă a cupelor, fapt care garantează absența scurgerilor. Sistemul de montare a cartușelor în filtru permite schimbarea cu ușurință a direcției de curgere a apei. Este executat în carcasele standardului european 10 Slim Line.

Filtrul Geyser Standard pentru apa dură constă din 3 cartușe:

1 cartuș de sedimente PP – îndepărtează particulele insolubile de până la 5 microni (rugină, suspensie impuritati mecanice

2 BS – cartuș cu rășină schimbătoare de ioni din clasa potabilă.Dedurizeaza,se regenereaza.

3 BAF – cartuș universal pentru îndepărtarea clorului, a impurităților organice, a fierului și a metalelor grele. Acesta conține argint , care asigură un efect bacteriostatic. În cazul unei familii de 3-4 persoane, cartușul trebuie înlocuit în medie o dată pe an.

Capacitatea de filtrare 7000 litri

include Baterie si toate accesoriile necesare conectarii

Geyser Nanotech — filtru cu membrana nanotehnologica generatie noua(pret 900 lei cu tva+30 lei transport

Similar ca si structura cu sistemele de osmoza inversa.Particularitatea sa esentiala este membrana. Dimensiunea porilor sai de 0,001 microni constituie dimensiune medie, prin comparatie cu porii membranelor ultrafiltrante si a membranelor de osmoza inversa. Acest lucru face posibila obtinerea unei ape cu o puritate sporita, dar in acelasi timp sa evite desalinizarea ei completa.

Geyser Nanotech poate reduce continutul de saruri de calciu in apa cu 80%, ceea ce asigura absenta depunerilor de calcar. In cazul folosirii unei membrane nanotehnologice, apa nu necesita mineralizare suplimentara fiind o apa cu cantitatea de calciu si saruri benefica organismului. Aceasta este cea mai buna solutie pentru persoanele care au grija de sanatatea lor.

– Sistemul functioneaza la o presiune in conducta de alimentare cel putin 3 atm. – Este ideal pentru purificarea apei cu un continut ridicat de saruri.- Pastreaza compozitia minerala optima a apei.- Alegerea ideala pentru familiile cu copii mici.- Micsorarea de 2 ori a fluxului de drenaj prin comparatie cu fluxul de drenaj in cazul osmozei inverse.- Nu exista modele similare pe piata din Romania.

Etapele purificarii apei cu filtrul Geyser Nanotech:

1) Prefiltrarea mecanica cartus de sedimente PP 5 – 10SL – indeparteaza particulele insolubile de pana la 5 microni (rugina, suspensie),

2) BAF 10SL Ag + – mediu format din componente multiple pe baza de sorbenti si materiale schimbatoare de ioni ,plus argint pentru efect bacteriostatic.

3) CBC 10 – 10SL – carbune activ de inalta calitate obtinut din cocos, cu o porozitate de 10 microni (carbon bloc).

4) Membrana nanotehnoligica – indepartarea tuturor contaminantilor, inclusiv a bacteriilor si a virusilor.

5) Postfiltru din carbune (carbune activ) – imbunatateste gustul apei.

Geyser Nanotech contine in set toate acesoriile necesare conectarii.

Sistem de filtrare prin osmoza inversa GEYSER PRESTIJ-PM(pret 1250 lei cu tva+40 lei transport

Sistem compus din 5 trepte de filtrare.

– cartus de sedimente PP – indeparteaza particulele insolubile de pana la 5 microni (rugina, suspensie),

– CBC 10 microni – cartus universal pentru indepartarea clorului, a impuritatilor organice, a fierului si a metalelor grele.Imbunatateste gustul apei . Acesta contine argint intr-o forma imposibil de eliminat, care asigura un efect bacteriostatic. In cazul unei familii de 3-4 persoane, cartusul trebuie inlocuit in medie o data pe an.

-CBC 1 micron – cartus universal pentru indepartarea clorului, a impuritatilor organice, a fierului si a metalelor grele.Protejeaza membrana osmotica de clor. In cazul unei familii de 3-4 persoane, cartusul trebuie inlocuit in medie o data pe an.

– Membrana osmotica 1812-50 GPD standart NSF

-Postfiltru carbune activ imbunatateste gustul apei

-Rezervor volum 12 litri

-Capacitate de filtrare 200 litri/zi

-Baterie cu robinet dublu

Sistemul de filtrare prin osmoza inversa GEYSER PRESTIJ-PM include toate accesorile necesare conectarii la sistemul de alimintare de apa si canalizare.

Baterie dubla apa mineralizata si nemineralizata

Pentru detalii si comenzi  completati formularul de contact:contact-info

Cani filtrante geyser pret:

Transportul costa in jur de 25 lei in raza sediilor fancourier din toata tara.

IMAGINE PRODUS DENUMIRE DESCRIERE PRET

LEI CU TVA

Cana filtranta ALFA Metodă compactă și simplă de purificare a apei. Nu trebuie conectat la o sursă de alimentare cu apă, este simplu de utilizat, are un grad sporit de purificare, Culori disponibile Verde, Orange, Albastru. Volum 2.5 litri. Capacitatea de filtarare 350 litri. Conceput pentru pastrarea in frigider, incape in usa din frigider.Cartus inclus 501 Universal Elimina clor,bacterii,calcar,metale grele impuritati mecanice,produse petroliere,fenol, pesticide. 45
Cana filtranta VEGA Metodă compactă și simplă de purificare a apei. Nu trebuie conectat la o sursă de alimentare cu apă, este simplu de utilizat, are un grad sporit de purificare, Culori disponibile Verde, Orange, Albastru. Volum 3 litri. Capacitatea de filtarare 350 litri.Cartus inclus 501 Universal Elimina clor,bacterii,calcar,metale grele impuritati mecanice,produse petroliere,fenol, pesticide. 48
Cana filtranta Geyser HERCULES Metodă compactă și simplă de purificare a apei. Nu trebuie conectat la o sursă de alimentare cu apă, este simplu de utilizat, are un grad sporit de purificare, Culori disponibile Verde, Orange, Albastru. Volum 4 litri .Capacitatea de filtarare 350 litri.Cartus inclus 501 Universal.Elimina clor,bacterii,calcar,metale grele impuritati mecanice,produse petroliere,fenol, pesticide. 55
Cana filtranta Geyser MATISS Hrom Metodă compactă și simplă de purificare a apei. Nu trebuie conectat la o sursă de alimentare cu apă, este simplu de utilizat, are un grad sporit de purificare, Culori disponibile Negru Cromat. Volum 4 litri .Capacitatea de filtarare 350 litri. Cartus inclus 501 Universal.Elimina clor,bacterii,calcar,metale grele impuritati mecanice,produse petroliere,fenol, pesticide. 85
Cartus 501 Universal

( catalon) cana filtranta

Cartus 501 Universal Capacitatea de filtarare 350 litri.Elimina clor,bacterii,calcar,metale grele impuritati mecanice,produse petroliere,fenol, pesticide.Catalon inclus. 20
Cartus 502 pentru apa dura (cu catalon) cana filtranta Cartus 502 pentru apa dura. Capacitatea de filtarare 350 litri.Elimina clor,bacterii,calcar,metale grele impuritati mecanice,produse petroliere,fenol, pesticide. Are o proprietate marita pentru dedurizarea apei dure. Catalon inclus. 22

Pentru detalii si comenzi  completati formularul de contact:contact-info